Netflix: Itt az új rekord, ez a túlélő thriller 2023 legnézettebb nem angol nyelvű filmje

2023-ban a Sehol című spanyol film, egy túlélő thriller lett a legnézettebb nem angol nyelvű cím a Netflixen 77,9 millió megtekintéssel.

Az Albert Pintó által rendezett film egy disztópikus Spanyolországot mutat be, ahol az erőforrások szűkösek, ami drasztikus intézkedésekhez vezet, mint az idősek, terhes nők és gyermekek tekintetében. A történet egy terhes nő (Anna Castillo) történetét meséli el, aki miután egy szökési kísérlet során elválasztják élettársától (Tamar Novas), egyedül találja magát egy tengeri konténerben a tengeren.

A film, amely egyedi helyszínével és intenzív túlélési narratívájával megfogta a nézőket, akik a legnézettebb címek közé emelték. A Sehol a premierjét követően 61 országban lett a Netflix első számú nem angol nyelvű filmje, mindenféle marketing vagy mozibemutató nélkül, ami egészen parádés teljesítmény.

Ha lemaradtál volna róla, idelent mutatjuk az előzetesét, a mafabos adatlapról pedig rögtön el is indíthatod a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

56 Sehol  (2023)

dráma | thriller

Egy fiatal terhes nő, Mia úgy menekül egy háború sújtotta országból, hogy elrejtőzik egy tengeri konténerben egy teherhajó fedélzetén. Egy heves vihar után Mia megszüli... több»