Netflix: Itt vannak a friss adatok, ezt a 2 sorozatot nézi most az egész világ

Megjelent a Netflix e heti globális Top 10-es nézettségi listája, amelyen a streamingszolgáltató az épp aktuálisan legnépszerűbb tartalmait rangsorolja. 

Valószínűleg keveseket lep meg, hogy a One Piece továbbra is az élen van, a 8 epizódból álló széria 93 országban számít jelenleg a platform legnépszerűbb tartalmának. A produkció előkészületei közel 7 éven keresztül tartottak, így nem kérdés, hogy ennél sikeresebb eredményt aligha érhetett volna el a 10 milliós nézettséggel.

A második helyen a Virgin River ötödik évada végzet, amely 9,6 milliós nézettséget hozott össze, a dobogó harmadik helyén viszont már jóval alacsonyabb számmal találkozhatunk, a Ki az az Erin Carter már csak 3,8 milliós nézettséggel büszkélkedhet.

A teljes listát lentebb közöljük.

 

#10

dokumentum

Netflix

Megismerhetjük hat ragadozó történetét, akik különféle tájakon át vándorolnak és vadásznak. több»

Rendező: Vanessa Coates, Will Benson
Szereplők: Tom Hardy
1,7 millió nézettség
#9

dokumentum

Képzeld el, hogy börtönben vagy. Most képzeld el, hogy egy idegen országban élsz. Félelmetes? Paul Connelly bevisz ezekbe a börtönökbe. Megmutatja, milyenek a rabok és az őrök... több»

1,8 millió nézettség
#8

valóságshow

Netflix

Ebben a versenyműsorban a feltörekvő sminkesek színes kihívások között navigálnak, hogy megnyerjenek egy karrierlehetőséget a szépségiparban. több»

2,1 millió nézettség
#7

családi | dráma

Netflix

A várva várt második évadban ismét csatlakozhatunk Summer Torreshez (Sky Katz), aki visszatér Shorehavenbe, ahol készen áll arra, hogy lenyűgözze ausztrál haverjait rendkívüli... több»

2,1 millió nézettség
#6

60 A kémek világa  (2023)

(1)

dokumentum

Netflix

Hírszerzők az MI6-től a CIA-ig megosztanak bennfentes történeteket a kémkedésről, a hidegháborús küldetésekről és a titkos ügynökök által végrehajtott puccsokról. több»

Rendező: Marek Bures
2,7 millió nézettség
#5

valóságshow

Netflix

A hírnév minden. A sorozat lélegzetelállító ingatlanhirdetésekkel, sokkoló kapcsolati pletykákkal és rengeteg csengőszóval tér vissza a második évadban is. több»

2,7 millió nézettség
#4

dráma | krimi | thriller

Netflix

Sully a saját kezébe veszi az ügyet, és visszavonulásra kényszeríti Dushane-t. Vajon képes lesz-e szembenézni a következményekkel és az előtte álló új nehézségekkel? több»

Rendező: Myriam Raja
Szereplők: Hélder Fernandes
3,7 millió nézettség
#3

akció | kaland | krimi

Netflix

Erin Collantes, a Spanyolországban élő brit tanárnő egy szupermarket kirablásába keveredik. Amikor az egyik rabló azt állítja, hogy felismerte őt, az élete kezd a feje tetejére... több»

3,8 millió nézettség
#2

dráma | romantikus

Netflix

Mel alkalmazkodik a megváltozott életritmushoz, Jack azon dolgozik, hogy gyarapítsa üzletét, a város pedig új fenyegetésekkel néz szembe, amikor Virgin Riverben titkok kezdenek... több»

9,6 millió nézettség
#1

81 One Piece  (2023)

(11) (3)

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Eiichiro Oda betselling adatpációjának élőszereplős feldolgozása a Netflixen. több»

10 millió nézettség