Netflix: Jöhet a Wednesday spin-offja, ez a karakter állhat a középpontban

Az elmúlt években az egyes streamingszolgáltóknál bevált módszer lett, hogy a legsikeresebb produkciókhoz további spin-offokat készítenek.

Nemrégiben arról lehetett hallani, hogy a Netflix épp a most lezárult A koronához készít a jövőben előzménysorozatot, illetve  Bridgerton család spin-off sorozataként is korábban megjelent a Sarolta királyné, amely legalább annyira sikeres volt, mint az eredeti sorozat.

A legfrissebb értesülések szerint a platform most a Wednesday spin-offját tervezi a jövőben elkészíteni, amellyel kapcsolatban bár kevés információ látott napvilágot, annyi mindenesetre már most tudható, hogy az Fester bácsi köré épül, akit a Wednesdayben Fred Armisen formált meg.

A streaming-óriás mindezzel egy már bevált hollywoodi modellt követ, hiszen a nagyobb stúdiók az elmúlt években egymás után “ontották” a spin-offokat a legsiekresebb megjelenésekhez kapcsolódóan, hogy egy teljes franchise-t húzzanak fel.

A döntések mögött értelemszerűen a spinoffok és előzmények nem csupán a gazdasági megfontolásokból születnek, hanem a sikeres műsorok élettartamának meghosszabbítására és a nézők érdeklődésének fenntartására is szolgálnak a dinamikusan változó televíziózás közepette.

84 Wednesday  (2022)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»