A Nem versz át a kilencedik helyen csatlakozott a Netflix TOP10 legnépszerűbb angol nyelvű tévéműsorát tartalmazó listájához.

A Netflix ezt a listát úgy állítja össze, hogy kiszámítja az egyes címek nézettségét a platformon való elérhetőségük első 35 napján.

Az eredmény a január 29. és február 4. közötti nézettségi ablakban született, amely alatt 5,1 millió megtekintés révén a Nem versz át lett a 4. legnézettebb Netflix-sorozat a héten.

A Nem versz át 84,9 millió megtekintéssel A Bridgerton család 2. évada (8. hely 93,8 millió megtekintéssel) és a Vaják (10. hely 83 millió megtekintéssel) között helyezkedik el. A lista korábbi tizedik legnépszerűbb címe a Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történet volt, amely az első 35 napban 81,3 millió megtekintést ért el, de mostanra kiszorult a legnépszerűbb 10 közül.

Ebből is látható, hogy nem mindig a minőségi, érzékeny, sokrétű történetmesélés kerül ki győztesen a versenyből. A Nem versz át számos platformon komoly kritikákat kapott és lényegében egy Danielle Steel típusú sztori, csak krimi változatban, míg a Sarolta királyné olyan jelenségekről beszélt érzékenyen, mint a mentális betegségek. Mindezt tette úgy, hogy cseppet sem volt sértő és nem követte a hagyományos filmi ábrázolásokat.

És kik vannak jelenleg az élmezőnyben?

A Griselda a második egymást követő héten lett az első számú cím a listán, ezúttal 20,6 millió megtekintést ért el az első teljes héten. Sofía Vergara sorozatát a Nagy Sándor: Egy isten születése doku-sorozat követte, amely az első öt nap alatt 7,1 millió megtekintést ért el. A 3. helyen az Igazi amerikai rémálom végzett, amely második teljes hetében 5,6 millió megtekintést ért el.

Az említett sorozatokat azonnal nézheted is - amennyiben van előfizetésed a szolgáltatóhoz -, ha a mafab adatlapjukon található Netflix ikonra kattintasz!

dráma | krimi | misztikus

Az özvegy anyukát, Myát megzavarja a kisgyermeke dajkakameráján rögzített kép elhunyt férjéről. több»