A fantasy-kalandfilm váratlan sikert aratott, és a 2023. augusztus 21-27. közötti héten a Netflix heti Top 10-es listájának élén végzett. 

A majomkirály ezzel megelőzte Adam Sandler legújabb vígjátékát, a Ne merészelj eljönni a bát micvámra című filmet és Gal Gadot Rachel Stone - Mindent vagy semmit című akciófilmjét.

Adam Sandler, aki régóta együttműködik a Netflixszel, rendkívül pozitív kritkákat kapott új vígjátékáért, de a nézettség tekintetében csak a harmadik helyen végzett az elmúlt héten. Az összehasonlítás kissé igazságtalan lehet, mivel a vígjáték a hét folyamán később jelent meg, így kevesebb ideje is volt, hogy bizonyítson.

Ugyanakkor a Rachel Stone-nak több nézett órája volt, de kisebb nézettséget ért el. A Netflix mostanában a nézett órák számát elosztja a film futamidejével, hogy igazságosabb adatokat tegyenek közzé, így A majomkirály 14,4 millió megtekintéssel (23 millió megtekintett órával) került az élre, míg a Rache Stone 13,6 milliós nézettséget produkált (ellenben 28,5 millió megtekintett órával).

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

Miután a Sárkánykirály ellopja a botját, a Majomkirály küldetésre indul, hogy visszaszerezze azt. De legnagyobb ellenségének saját büszkesége bizonyul. több»