A Netflixen való megjelenése után az Álomország a legnézettebb film lett a platformon. A filmet mégis hevesen bírálja az amerikai sajtó.

Jason Momoa egy gyerekfilmben a Netflixen, ráadásul Az éhezők viadala rendezőjétől? Ez felkeltette a szülők és a fiatalabb nézők érdeklődését, a film pedig tarolt is a platformon. Egy pillanat alatt ez lett a legnézettebb film a platformon, a Magyar Filmadatbázisban viszonylag kielégítő közönségértékelést kapott (66 százalék a közönségtől), az Atlanti-óceán túloldalán a sajtó sokkal kevésbé elnéző a filmmel szemben.

A Rotten Tomatoes-on 37%-os pontszámot kapott 35 értékelés alapján. A Metacriticen csak 39 százalékon áll. A Variety szerint "nagyon hiányzik az érzelem" belőle, míg a The New York Times szerint "morózus, zavaros és érdektelen". Ami a The Hollywood Reportert illeti, a portál szerzője sajnálja Francis Lawrence filmjének túl klasszikus aspektusát. 

A vegyes vélemények ellenére az Álomország nem feltétlenül rossz választás, a fiatalabb korosztálynak  az ünnepi szezonban abszolút vállalható választás.

Ha még nem láttad, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Lejátszás a Netflixen mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Egy fiatal lány felfedez egy titkos térképet Slumberland álomvilágához, és egy különc törvényen kívüli segítségével átutazik az álmokon és elmenekül a rémálmok elől,... több»