A koreai gyártású produkciók tagadhatatlanul egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a Netflix előfizetők körében, legújabban pedig a Kopók tarolt a platformon.

A Kopók cselekménye napjainkban játszódik, amikor a koronavírus-járvány egyre nagyobb mértéket ölt, egyúttal pedig egyre jobban elmélyül a szakadék a gazdag és a szegény társadalmi rétegek között. A legszegényebbek egyre képtelenek boldogulni, így könyörtelen uzsorásoktól kénytelenek kölcsönt felvenni.

A történet két fiatal bokszolót követ, akik rövid időn belül szoros barátságot kötnek az egyre nehezebbé váló körülmények között, ám ez a barátság nagyon hamar hatalmas próbatétel elé kényszerül.

Amellet, hogy Kim Joo-Hwan sorozat csakugyan reflektál az elmúlt évek valóságára, izgalmas és akciódús cselekményt ígér, amelyet jócskánt “megfűszereztek” harcjelenetekkel a készítők. Ennek köszönhetően egy rendkívül szórakoztató produkciót kaptunk, amely egy pillanatra sem válik komolytalanná.

A Kopók tehát már elérhető a Netflix műsorkínálatában, amelyet közvetlenül el is indítható az soroazt adatlapján található “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

90 Kopók  (2023)

akció | dráma | krimi

Hogy törleszthessék adósságukat, három vakmerő fiatal beleveti magát a pénzkölcsönzésbe, miközben szembeszállnak a gazdagokkal és a hatalmasokkal, akik a gyengékre vadásznak. több»