Nick Offerman (The Last of Us) és Betty Gilpin (A holnap háborúja) csatlakozott Matthew Macfadyenhez és Michael Shannonhoz a Netflix Death By Lightning című sorozatában, amely az USA egykori elnökének, James Garfield meggyilkolásáról szól.

A Mike Makowsky által készített és Matt Ross által rendezett sorozatban az executive produceri feladatokat a Trónok harca alkotói, David Benioff és D. B. Weiss látják el. A történetet Candice Millard Destiny Of The Republic (A köztársaság végzete) című könyve ihlette, mely James Garfield elnök Charles Guiteau által elkövetett meggyilkolásának igaz történetét meséli el.

Gilpin Crete Garfieldet, Offerman pedig Chester Arthurt fogja alakítani. A sorozat Garfield rövid elnökségét és Guiteau téveszmés indítékait helyezi majd a cselekmény középpontjába, de a premierdátum egyelőre nem ismert.

A Trónok harca alkotói viszont heteken belül új sorozattal jelentkeznek a Netflixre, mely az év egyik legambiciózusabb szériájának ígérkezik. Ha még nem láttad, mutatjuk A 3-test probléma előzetesét idelent, március 21-től pedig már streamelheted is.

dráma | fantasy | kaland

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»