A Netflix az utóbbi évek egyik legizgalmasabb és egyben legsikeresebb tinisorozatát hozta a Szexoktatással, amely ősszel a negyedik és egyben utolsó évadához érkezik, és amelyhez frissen megérkezett az előzetes.

Laurie Nunn alkotó, író és executive producer egy körlevélben közölte rajongókkal a hírt, amelyben azt is elmondta, hogy nem volt könnyű meghozni ezt a döntést. “Keserédes érzés ezt megírni, mivel úgy döntöttünk, hogy a negyedik évad egyben a sorozatunk utolsó része is lesz. Nem volt könnyű döntés, de ahogy az új évad témái és történetei kikristályosodtak, világossá vált, hogy ez a megfelelő időpont a befejezésre” - olvasható a közleményben.

Mondani se kell, hogy a most megjelent trailer már alapjaiban hozza azt a hamisítatlan humort, amit ebben a sorozatban annyira megkedveltek a rajongók. A Szexoktaktás negyedik évada szeptember 21-én debütál majd a Netflix műsorkínálatában, a főszerepekben pedig visszatér többek között Gillian Anderson, Asa Butterfield, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, George Robinson és Dan Levy. Csekkoljátok az előzetest!

dráma | vígjáték

A Moordale bezárása után a negyedik évadban a szereplők a high-tech és progresszív Cavendish Sixth Form College-ba költöznek, ahol a beilleszkedésért küzdenek. Otis megpróbál... több»