Nézd meg ingyen és legálisan Mads Mikkelsen friss Oscar-díjas vígjátékát!

A Lux Közönséghét keretein belül most ingyen nézheted meg Thomas Vinterberg Oscar-díjas produkcióját, a Még egy kört mindenkinek-et.

Az idei Oscar legjobb idegennyelvű film kategóriájának győztes alkotása, a Mads Mikkelsen főszereplésével forgatott Még egy kört mindenkinek regisztráció után most ingyen és legálisan nézhető, ez a lehetőséget pedig tényleg nem kéne kihagynod!

A történet főszereplői középiskolai tanárok, akik saját magukon tesztelik le, hogy a folyamatos alkoholos spicces állapot vajon mennyire teszi jobbá az életüket. Talán nem meglepő, hogy a dolog csakhamar kontrollálhatatlan vedelésbe torkollik. 

Az  Európai Filmakadémia, az Európai Parlament, az Európai Bizottság és az Europa Cinemas szervezésében megvalósuló esemény további két filmet is tartogat a nézők számára, melyek a Kollektíva és a Corpus Christi. A szóban forgó három film közül kerül majd ki a győztes a nézői szavazatok az Európai Parlament tagjainak szavazatai alapján.

Ha megnéznéd a filmeket ide kattintva a regisztráció után teheted meg. 

dráma | vígjáték

Az alkohol megnyitja az elmét a külvilág felé, a problémák kisebbnek tűnnek, növekszik a kreativitás. Mindannyian jól ismerjük ezt az érzést: az első pohár bor elfogyasztás... több»