Oké, Nicolas Cage-ről sok hajmeresztő sztori látott már napvilágot, a mostani viszont mindegyiket túlszárnyalja.

A színész ugyanis bizarr módon azt hitte, hogy gyerekkorában földönkívüli volt, és csak akkor volt kénytelen szembesülni ennek valótlanságával, amikor az orvosok megállapították, hogy valójában ember. A sztár elmondta, hogy annak idején valósággal sokkolta, miután kiderült, hogy emberi szervei és csontváza van.

Cage azt is hozzátette, hogy gyerekként teljesen meg volt győződve arról, hogy egy másik bolygóról származik. “Apám azt mondta, úgy érezte, hogy be kell mutatkoznia nekem, mert annyira idegen vagyok. Megdöbbentett az a nap, amikor gyerekként elmentem az orvoshoz, és kiderült, hogy normális szerveim és normális csontvázam van, mert biztos voltam benne, hogy egy másik bolygóról származom” - mondta a színész a Rampstyle magazinnak.

“Nehezen tudtam kapcsolatot teremteni más emberekkel. Amikor megláttam David Bowie-t a The Man Who Fell to Earth című filmben, rájöttem, hogy tennem kell valamit. Így lettem színész” - tette hozzá Cage, akinek egyébként szeptemberben született gyermeke Riko Shibatától.

akció | krimi | thriller | vígjáték

Nicolas Cage szerepében... Nick Cage. Hollywood egyik legnagyobb sztárjának pályafutása, úgy tűnik, hogy hullámvölgybe ért, ráadásul anyagi helyzete is kilátástalannak... több»