Nicole Kidman a Perfect magazinnak mutatta meg az elképesztő formáját. A címlapfotót a galériánkban, a többi magazinfotót pedig az alábbi Insta-posztban nézheted meg.

Nicole Kidman hihetetlen formában van a Perfect magazin címlapján. Az 55 éves színésznő egy miniszoknyát és egy színes crop topot viselt, és egy merész piros parókában mutatta meg az izmait.

Nem meglepő, hogy Kidman megjelenése dicséretet kapott, ahogy felemelt öklével és befeszített bicepszeivel pózol.

"Gyönyörű", "istennő" - hogy csak néhányat említsünk a közösségi médiában olvasható hozzászólások közül.

Kidman augusztus 22-én osztotta meg a magazin fotózásán készült képeket az Instagramon, a következő képaláírással: "Köszönöm drágám", és megjelölte a Perfect magazin alapítóját és stylistját, Katie Grandot.

Nem csak a rajongók, de kollégái is dicsérték a Tudhattad volna színésznőjének magazinos megjelenését a poszt kommentszekciójában, köztük Naomi Watts színésznő, aki így kommentálta: "Wowza ezek a képek!!! És azok a hasizmok gyönyörűek!!!"

Kerry Washington színésznő így kommentálta: "Wow!!!!", míg Julia Von Boehm sztárstylist azt írta: "elképesztő fotók! IMÁDOM!".

Azt persze megszokhatták a rajongók, hogy Kidman mindig kirobbanó formában van, nem csak a vásznon és a tévék képernyőin, de civilben is, de a mostani formájára tényleg nehéz szavakat találni. 

A színésznőt legutóbb Az Északi című vikinges drámában láthattuk, jövőre pedig az Aquaman és az elveszett királyság-vel jelentkezik.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nicole Kidman (@nicolekidman) által megosztott bejegyzés

66 Az Északi  (2022)

akció | dráma | fantasy | kaland | thriller | történelmi

SkyShowtime (2023.02.14.)

A 10. század Izlandján járunk, amikor egy fiatal herceg bosszút esküszik apja halála után. A férfi nem nyugszik, amíg meg nem találja a gyilkosokat, és meg nem fizet a... több»