Nincs idő meghalni: Piszkosul akciódús előzetest kapott az új Bond-mozi

Megérkezett a Nincs idő meghalni legújabb előzetese, a film premierje egyre közeleg, az MGM pedig újabb fokozatra kapcsolt, hogy megalapozza a hangulatot huszonötödik Bond mozihoz.

Bár nemrégiben felmerült egy kisebb pletyka azzal kapcsolatban, hogy a stúdió ismét elhalasztja a Nincs idő meghalni bemutatóját, úgy tűnik, hogy mindez valóban csupán híresztelés volt. Az viszont biztosra vehető, hogy Daniel Craig utolsó alkalommal bújik James Bond bőrébe, a film készítői pedig nagyon úgy tűnik, hogy igencsak zajos búcsút szánnak a színésznek. Az előzetes legalábbis már most pörgős akciót ígér.

Maga Rami Malek arcát is láthatjuk az új trailerben, aki ezúttal a rosszfiú szerepében tűnik majd fel, ugyanakkor Christoph Waltz és Léa Seydoux karaktere is visszatér a történetben, akik a Spectre: A Fantom visszatérben játszottak jelentős szerepet.

Érkezett a filmhez egy új poszter is, amelyen maga Craig egy igazi klasszikus Bond kiszerelésben látható. A csokornyakkendős, szmokingos 007-es ügynök legalábbis a filmszéria kultikus korszakát idézi.

A Nincs idő meghalni-ra tehát nem kell már sokáig várniuk a hazai nézőknek, hiszen a film november 11-én debütál a mozikban.

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»