2021.05.08   olvasottság: 71656x   szerző: csd   hozzászólások: 0

Kétségtelen, hogy James Gunn visszatérése a Marvelhez az egyik legjobb hír, amit kaptunk az MCU-val kapcsolatban. Az viszont már kevésbé cseng biztatóan, hogy A galaxis őrzői egyik oszlopos tagja nem folytatja tovább a későbbiekben.

Nincs tovább: Búcsút inthetünk a Marvel legviccesebb szuperhősének

Történetesen Draxról van szó, akit ha valamiért, akkor sajátos humoráért szerettek mindig a nézők. A karakter egyébként felbukkan majd a Thor: Szerelem és mennydörgésben is, ám A galaxis őrzői 3. után már nem folytatja tovább “pályafutását”.

Dave Bautista egy friss interjú során elmondta, hogy ő egyelőre nem látta a projekt forgatókönyvét, így maga sem tudja, miként alakul majd az általa alakított figura sorsa.

“Létezett egy szkript még évekkel ezelőtt, de hamar kiderült, hogy meg fog változni, mivel az MCU is új irányt vett” - mondta a színész. Ezzel együtt az is eldőlt, hogy a korábbi híresztelésekkel ellentétben a karakter biztosan nem kap saját spin-offot.

A galaxis őrzői 3 lesz Drax utolsó jelenése” - jegyezte meg Bautista.

A produkcióra azonban még egy ideig várniuk kell a nézőknek, hiszen a film a tervek szerint 2023. májusában debütál majd.