Kétségtelen, hogy James Gunn visszatérése a Marvelhez az egyik legjobb hír, amit tavaly kaptunk az MCU-val kapcsolatban. Az viszont már kevésbé cseng biztatóan, hogy A galaxis őrzői egyik oszlopos tagja nem folytatja tovább a későbbiekben.

Történetesen Draxról van szó, akit ha valamiért, akkor sajátos humoráért szerettek mindig a nézők. A karakter egyébként felbukkan majd a Thor: Szerelem és mennydörgésben is, ám A galaxis őrzői 3. után már nem folytatja tovább “pályafutását”.

Dave Bautista a közelmúltban fejezte be a forgatást, és egy érzelmes Instagram-bejegyzéssel búcsúzott.

"Még nincsenek szavaim. Olyan gyorsan véget ért, és már a következő filmemen dolgoztam, mire végiggondolhattam volna az egészet. Ez egy életet megváltoztató utazás vége."

A galaxis őrzői 3 lesz tehát Drax utolsó jelenése, a produkcióra azonban még egy ideig várniuk kell a nézőknek, hiszen a film a tervek szerint 2023. májusában debütál majd.  Az viszont biztos, hogy a karaktert hamarosan még látni fogjuk a Thor: Szerelem és mennydörgésben, mely idén július 7-én érkezik a mozikba. Ha kedveled a színészt, lapozd át a galériánkat, hátha lemaradtál Bautista valamelyik közelmúltbeli filmjéről.

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Lehetséges volna, hogy miután sikerült legyőzni Thanost, az őrült titánt, megmenteni a fél univerzumot, a Bosszúállók oszlopos tagja, Thor méltatlanná váljon mindarra, amelyet... több»