Nő vagy férfi lesz a következő James Bond? Nem csak erre kaptunk friss választ…

Rengeteg találgatás volt az utóbbi időkben arról, ki lehet a következő James Bond, de a franchise producere, Barbara Broccoli leszűkítette a dolgot.

"Úgy gondolom, férfi lesz, mert nem hiszem, hogy egy nőnek kellene James Bondot játszania" - mondta a producer a The Hollywood Reporternek. "Hiszek abban, hogy a nőknek saját karaktereket alkossunk , és ne csak a nők játsszák a férfiszerepeket. Nem hiszem, hogy van elég nagyszerű női szerep, és nagyon fontos számomra, hogy nőknek készítsünk filmeket nőkről. Britnek kéne lennie, etnikumtól vagy fajtól függetlenül.”

Ez azért némileg leszűkíti a dolgokat. Persze, eddig is sejtettük, hogy továbbra is maradnak a britek (bár annyira az sem lett volna meglepő, ha valami váratlant húznak), viszont Broccoli szavai alapján a színésznők mindenesetre kikerültek a szórásból.

A producer azt is elárulta, hogy szívesen dolgozna újra a 007 Nincs idő meghalni rendezőjével, Cary Fukunagával. "Szeretjük Caryt. Kivételes munkát végzett" - tette hozzá. "Fogalmam sincs, hogy csinálna-e még egyet. Azt hiszem, azért vágott bele, mert kihívást akart, és remekül megoldotta. De nem vagyok benne biztos, hogy csinálna-e még egyet. Szívesen dolgoznánk vele újra.”

Amíg arra várunk, hogy kiderüljön, ki veszi át a szerepet Daniel Craigtől, nézd meg a listánkat arról, hogy mely színészek a legesélyesebbek a következő James Bond szerepére.

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»