November a Disney+-on: Erről a 8 premierről nem érdemes lemaradnod

A Disney+ előfizetői novemberben sem fognak unatkozni, ugyanis a streamingóriás rengeteg tartalommal készül az ősz utolsó hónapjára. Friss és visszatérő szériák, karácsonyi film, krimi sorozat, de egy lebilincselő doku a Formula 1 világából is várható. Idelent mutatjuk a kiemelt premierfilmek és sorozatok listáját minden szükséges infóval, premierdátumokkal és előzetesekkel.

#8

családi | fantasy | vígjáték

Disney+

Egy elvált New York-i zsaru karácsony este magával viszi a fiát a melóba.

A szeretett franchise visszatér! Scott Calvin 28 év után újra igaz Mikulásként, az Északi-sark és a karácsony vezetőjeként uralkodik. Családjával (Carol, Sandra és Cal) az oldalán, valamint a manóival Scott Calvin megküzd a változó világgal, hogy életben tartsa a karácsony szellemét egy új generáció számára. Premier november 17-én.
#7

68 Télapuk  (2022)

(5) (2)

családi | dráma | vígjáték

Disney+

Scott Calvin hamarosan betölti a 65. életévét, és mivel rájön, hogy nem lehet örökké Mikulás, elindul, hogy megtalálja a megfelelő örököst, miközben családját felkészíti... több»

Az első évad folytatásában a Calvin család visszatér a karácsonyi körútról, és mindenki egy varázslatos hógömböt talál a karácsonyfa alatt. Mivel a karácsonyi varázslat minden eddiginél nagyobb volt, Scott a jövőre gondolván Cal-t nevezi ki a következő Télapónak. De nem csak Cal az, aki részese ennek az északi sarki örökségnek. Carolnak és Sandrának is nagy szerep jut, ahogy Scott teljes családi vállalkozássá alakítja át a karácsonyt. Az Északi-sark tudta nélkül egy Mikulás-fanatikus véletlenül kiszabadítja Magnus Antast, vagyis az „Őrült Télapót", aki Scott Calvin legyőzésére készül. November 8-án dupla résszel indul a 2. évad.
#6

dokumentum | sportfilm

Disney+

Figyelemre méltó történet arról, hogyan történt meg 2009-ben a Föld legdrágább és legfejlettebb versenysorozatában a lehetetlen. több»

Keanu Reeves a Forma-1 történetének egyik legnagyobb sztoriját meséli el. Ross Brawn és olyan nagyra becsült autóversenyző, legendák, mint Jenson Button és Rubens Barrichello szemszögéből minden kiderül a lebilincselő sorozat négy része alatt. A Brawn GP megalakulásától kezdve követhetjük figyelemre méltó útjukat a stratégiai manővereken és pénzügyi próbatételeken keresztül a sportág történetének egyik kivételesen versenyképes korszakában. Minden rész elérhető november 15-től.
#5

70 Elkövetők  (2023)

(1)

krimi | thriller | vígjáték

Disney+

A „Culprits” ott kezdődik, ahol a legtöbb bűnügyi történet véget ér: egy nagyszabású rablás után, amikor az elitbűnözőkből álló csapat már külön utakon jár, és... több»

Joe Petrus az amerikai álmot éli: Jules vőlegénye, Frankie és Bud apja, és saját vállalkozásba kezd egy külvárosi városban. Ám Joe-nak van egy titka: három évvel ezelőtt a hírhedt brit bűnöző, Dianne Harewood beszervezte a bandájába, és Joe részt vett egy nagy tétekkel járó bűntényben. Amikor egy gyilkos célba veszi a bűntény mögött álló bandát, Joe rájön, hogy az egyetlen módja annak, hogy biztonságban tartsa a családját, ha visszatér Londonba, felveszi a kapcsolatot régi bandájával, és felkutatja Dianne-t. November 8-tól minden rész elérhető lesz.
#4

60 Quiz Lady  (2023)

(2)

vígjáték

Disney+

Egy magányos remete élete fenekestül felfordul, amikor a húga megesküszik, hogy helyrehozza a kapcsolatukat azzal, hogy segít neki megvalósítani életre szóló álmát. több»

Egy briliáns, de túlbuzgó, kvízshow-függő fiatal nő és a tőle elhidegült nővére újra összefog, hogy előteremtsék a pénzt anyjuk tetemes szerencsejáték adósságára. Végül egyetlen reményük marad arra, hogy megszerezzék az összeget, hogy a főhősből jóhiszemű kívzjátékost faragnak. November 3-tól csak a Disney+-on.
#3

dráma | misztikus | thriller

Disney+

Darby Hart, a Z generációs amatőr detektív megpróbál megoldani egy gyilkosságot egy eldugott településen. több»

Az FX Gyilkosság a világ végén egy krimisorozat, amelynek főhőse egy merőben újfajta nyomozó - a Z generációs amatőr detektív és a tech iránt érdeklődő hacker, Darby Hart (Emma Corrin). Darby és nyolc másik vendég egy visszahúzódó milliárdos (Clive Owen) meghívására egy elvonuláson vesz részt, ami egy távoli és káprázatos helyszínen zajlik. Amikor az egyik vendéget holtan találják, Darbynak minden képességét be kell vetnie, hogy bebizonyítsa, hogy gyilkosság történt, szemben az egymással versengő érdekek áradatával, mielőtt a gyilkos újabb életet oltana ki. Premier november 14-én.
#2

70 A német ház  (2023)

(1)

dráma | történelmi

Disney+

Eva Bruhns, a vidám, naiv huszonnégy éves lány élete váratlan fordulatot vesz, amikor felfogadják tolmácsnak a frankfurti Auschwitz-perhez. több»

Az eljegyzés előtt álló Eva Bruhnst felkérik, hogy tolmácsoljon egy SS-tisztek elleni tárgyaláson. Szülei és leendő vőlegénye megpróbálja lebeszélni, de ő az ösztöneire hallgat, és elvállalja a munkát. Hamarosan azonban rájön, hogy sokkal személyesebb kapcsolata van a perrel, mint azt valaha is gondolta volna. November 15-től minden rész elérhető.
#1

dokumentum | sportfilm

Disney+

A focicsapat folytatja útját, amely győzelmekkel és vereségekkel van kikövezve, továbbra is Ryan Reynolds és Rob McElhenney vezetése alatt. több»

Rob McElhenney és Ryan Reynolds a világ 3. legrégebbi profi futballklubját irányítja. Az FX Üdv Wrexhamben! nyomon követi Wrexham, az észak-walesi város álmait és gondjait, miközben a történelmi csapat jövője a két hollywoodi sztár kezében van. Az elkötelezett szurkolók a dicső napok visszatéréséről álmodoznak, miközben felkészülnek a kihívásokra, amelyeket a hírnév hozott a közösség számára. A 2. évad november 1-jén indul rögtön 3 epizóddal.