71 Shazam!  (2019)

Az idén áprilisban mozikba került Shazam! egyik legnagyobb meglepetésének Henry Cavill feltételezett cameoja számít. Bár a jelenet beállítása alapján a színész nem vett részt a produkcióban, mostanáig rejtélynek számított, ki is alakította Supermant a filmben.

A film rendezője, David F. Sandberg egy korábbi interjúban elmondta, hogy rendkívül szűk keretek között forgatták le a Shazam! utolsó jelenetét, amelyben Superman is feltűnik. A képsor jellegzetessége, hogy a kultikus hős csupán nyaktól lefelé látható.

„Ez nem fog működni, nagyon ócskának fog tűnni. A vágószobában azonban egyértelművé vált, hogy Freddy reakciója a filmben jobban sikerült, mint gondoltuk” – nyilatkozta a rendező, aki azt is elárulta, hogy eredetileg egy túszdrámával zárták volna le a filmet.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

That was cool #shazam #superman #DC @zacharylevi #stuntdouble

Ryan Handley (@handleystunts) által megosztott bejegyzés,

Szept 5., 2019, időpont: 9:52 (PDT időzóna szerint)

Mostanáig azonban nem lehetett tudni, ki is ugrott be Cavill helyett, aki nem tudott részt venni a munkálatokban. A színész kaszkadőre, Ryan Handley a napokban posztolt egy közös fotót az instagramon, amelyen a Shazam! főszerepét alakító Zachary Levivel közösen látható.

„Ez nagyon menő volt” – írja Handley, amellyel alighanem a rajongók is egyetértenek. Hogy Cavill visszatér-e még valaha Supermanként, az egyelőre kérdéses, mindenesetre a színész korábban elárulta, hogy részéről semmi akadálya nem lenne a dolognak.