Ő lesz a következő Jackie Chan?

Kétségtelen, hogy Hollywoodban jó néhány olyan sztár található, akikre akár valóságos akcióhősként vagyunk képesek tekinteni.

Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone...róluk mintha csakugyan könnyen elhinnénk, hogy a való életben is legalább annyira kemények tudnak lenni, mint az általuk alakított karakterek.

Ugyanakkor fontos megjegyeznünk, hogy a filmvilágban számos olyan nagyszerű akciósztár is akad, akiket mintha egy kissé mellőzne is a szakma. Renny Harlin, a Még drágább az életed, a Cliffhanger - Függő játszma és a Háborgó mélység rendezője egy korábbi interjúban beszélt arról, hogy napjaink egyik legalulértékeltebb akciósztárja a Hullagyáros színésze, Scott Adkins.

A lánc pedig ezen a ponton nem szakad meg, hiszen Adkins számára egy friss interjú során tolmácsolták Harlin gondolatait, a színész pedig mélységesen hálásan fogadta ezt az elismerést, majd azt is elmondta, hogy szerinte ki is lehet a következő Jackie Chan.

“Van egy srác, akivel jelenleg együtt dolgozom, Andy Longnak hívják, akiről egy kicsit azt gondolom, hogy ő lehet a következő Jackie. Fantasztikus harcművész, kaszkadőr és előadóművész” - jegyezte meg a színész

Andy Long történetesen Andreas Nguyen néven szerepel általában a produkciók stáblistáján, az 1988-as születésű színész egyelőre még vár a komolyabb szerepére, ugyanakkor elmondható róla, hogy már most közel 39 produkción dolgozott kaszkadőrként.

akció | krimi | thriller

Mike Fallon egy hidegvérű gyilkos, akinek kimért lépései meghökkentik a rendőrséget, ám teljesen kielégíti megrendelőit. Mike abban a legjobb, amivel foglalkozik, ám amikor az... több»