Bosszúállók: Végjátékban hőseinknek sikerült megszabadulni a legnagyobb gonosztól, akivel csak valaha szembe találták magukat, ám a mai napig rejtély maradt, hogy Thanos után ki is lehetne még félelmetesebb.

Az elmúlt években számos találgatás látott napvilágot a rajongók részéről, így merült fel Galactus, Mefisztó és Fátum Doktor neve, egy friss pletyka szerint azonban a sztori egészen más irányt vehet a Pókember harmadik részével.

Az elmélet alapját képezik azok a tények, hogy a Tom Holland-féle Pókember univerzumában több olyan karakter is megjelenik majd, köztük Alfred Molina Doctor Octopusként és Jamie Foxx is Electróként, akiket a korábbi Pókember filmekből ismerhetünk.

Ehhez kapcsolódóan tehát jó eséllyel az új főgonosz Norman Osborn, azaz a Zöld Manó lehet. Akik részletesebben is ismerik a képregények történetét, azok tudják, hogy Norman Osborn sokkal keményebb ellenfél, mint amilyennek a filmben Willem Dafoe megformálta.

Osbornt ugyanis szorosabb kapcsolat fűzi a Shieldhez, a Hammer vállalathoz, a Thunderbolt csapatához, de volt ő a vezetője a Sötét Bosszúállóknak is.

Ha a jövőben Peter Parker egy ilyen kaliberű ellenséggel kerül szembe, úgy a Bosszúállók csapatára is szükség lesz. Mindez viszont kiderül az idén decemberben debütáló Pókember 3-ban.