Olivia Wilde egyike volt a sok hírességnek, akik részt vettek a 2022-es People's Choice Awards díjátadón, az öltözékét (lásd a cikkünk galériájában) pedig sokan "bosszúruha" jelzővel illették.

A színésznő és rendezőnő egy Dior ruhában jelent meg a szőnyegen a kedd esti eseményen a Santa Monica-i Barker Hangarban, Kalifornia államban.

Olivia Wilde azért volt jelen, hogy átvegye a 2022-es év drámai filmjének járó díjat a Nincs baj, drágám című filmjéért, amelynek főszereplője volt barátja, Harry Styles.

A megjelenésre három héttel azután került sor, hogy a sztárpár kapcsolatának a hírek szerint vége szakadz, és az eseményen viselt ruháját most "bosszúruhaként" emlegetik. A kifejezést azután alkotta meg a média, hogy Diana hercegnő szexi fekete ruhát viselt, miután elhidegült férje, Károly bevallotta, hogy viszonya volt.

Az E! News szerint Olivia "a saját bosszúruhás pillanatát" produkálta egy "teljesen átlátszó ruhában", de a Chicks in the Office podcast Tweetje is ezt a jelzőt használta. 

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

Az 1950-es években járunk. Alice úgy érzi, valami nem stimmel azzal az álomvilággal, amelyben a férjével, Jackkel élnek. Szinte minden tökéletes, ugyanakkor egyre gyanúsabbnak... több»