Önálló sorozatot kap az HBO Max-on Robert Pattinson Batmanjének nemezise

Bár a rajongóknak továbbra is hónapokat kell várniuk arra, hogy a Matt Reeves rendezésében készülő Batman a mozikba kerüljön, a stúdió azonban már most egy további spin-offon dolgozik.

A Variety legfrissebb értesülései szerint legalábbis az HBO Max önálló sorozatot készít Oswald Cobblepotnak, azaz a Pingvinnek, akit  Colin Farrell alakít majd a történetben. Noha hivatalos szinopszist egyelőre nem kapott a produkció, annyi bizonyos, hogy a sorozat cselekménye a Reeves-féle Batman történései előtt játszódik majd.

Farrell legutóbb a The North Water című sorozatban volt látható, a színész ráadásul meglehetősen mozgalmas időszak előtt áll, hiszen jelenleg is zajlanak Love Child és a The Banshees of Inisherin munkálatai.

Természetesen a Batman stábja sem lustálkodik, a produkció már a vágószobában van, a premierre azonban csak 2022. márciusában kerül majd sor a tervek szerint.

79 Batman  (2022)

akció | dráma | krimi | misztikus

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»