Öngyilkos lett a netflixes Tigrisvilág hüllőkereskedője, Jeff Johnson

Meghalt Jeff Johnson, akit a netflixes Tigrisvilág című sorozat hüllőkereskedőjeként ismerhetett meg a világ – erősítette meg az oklahomai rendőrség. Halálát öngyilkosságnak nyilvánították. 58 éves volt.

Johnson feltűnése a műsorban rövid, de emlékezetes volt. Az 1. évad 4. epizódjában Johnson rávilágított a Joe Exotic és Carole Baskin közötti ellenségeskedésre, mondván: „Carole ügyvédei gonoszak, és minden érintettre rászállnak… Tehát mindenkit, akinek köze van a dologhoz, azt bíróság elé állítják.”

A rendőrség jelentése szerint Johnson idén szeptember 8-án lőtte le magát, miután vitába bonyolódott a feleségével. Életben volt, amikor a mentősök a helyszínre érkeztek, de a kórházban meghalt.

Nem ez az első tragikus eset a Tiger King körül. Szeptember 3-án halt meg Erik Cowie gondozó, néhány nappal Johnson előtt. Cowie halálának oka akut és krónikus alkoholfogyasztás volt. 52 éves volt.

Pontosan egy hónappal a gondozó halála után a show-sztárja, Joe Exotic, aki bérgyilkosságban való részvétel miatt van börtönben, szabadlábra helyezését kérte, mivel rákban szenved. A vadmacskák szerelmese azt állította, hogy nem akar együttérzést kicsikarni az állapota miatt, de azt mondta, ha a kezelés sikertelen lesz, szerettei körében szeretné élvezni a hátralévő napjait.

Tigrisvilág második évadának premierje november 17-én volt.

dokumentum | életrajzi | krimi

Azt gondoltátok, ismeritek ennek a történetnek minden csavarját és komplikációját? A Fauves Királyság visszatér a második évadban, ami megtöbbszörözi a misztikumot, az... több»