Kiderült, mi okozta a netflixes Tigrisvilágból ismert Erik Cowie halálát

Erik Cowie, a netflixes Tigrisvilág sztárja szeptember 3-án hunyt el akut és krónikus alkoholfogyasztás következtében 52 éves korában, de a halálának okát csak most hozták nyilvánosságra.

Cowie-t arccal a föld felé, holtan találták brooklyni otthonában. Bár személyazonosságát a rendőrség nem hozta nyilvánosságra azonnal, az NBC helyi részlege megerősítette a személyazonosságát.

Az orvosszakértői hivatal képviselője elmondta, hogy a halál oka akut és krónikus alkoholfogyasztás volt. Az elhunyt közelében egy üveg vodkát is talált a rendőrség.

Cowie öt éven át dolgozott Joe Exotic mellett a férfi egzotikus állatkerjtében, ahol vadmacskákkal foglalkozott.  

Exotic jelenleg 22 éves börtönbüntetését tölti a legfőbb riválisa, Carole Baskin ellen tervezett gyilkossági kísérlet és állatok elleni bűncselekmények miatt. Cowie tanúskodott egykori főnöke ellen a 2019-es tárgyalás során, ahol azt állította, hogy Exotic öt tigrist lőtt le, hogy helyet biztosítson több vadmacskának. Cowie csak a lövéseket hallotta, és nem látta, hogy Exotic megöli az állatokat, de mint elmondta: „Tudtam, mi történik”.

A hírt először közlő TMZ azt állítja, hogy a helyszínen nem találtak kábítószert.

dokumentum | életrajzi | krimi

Joe Exotic akár egy átlagos countryénekes is lehetne, nem mindennapi szenvedélye miatt azonban csodabogárnak számít. Imádja a fegyvereket, kissé féktelen, ráadásul több... több»