Lance Reddick (galériánkban) leszerződött Ana de Armas mellé a készülő John Wick spin-offba, mely Ballerina címmel kerül majd a mozikba.

A  színész újra Charon, a Continental Hotel portásaként fog szerepelni a közelgő spin-off filmben, melynek címe Ballerina lesz - írja a Variety.

"Charon nélkülözhetetlen része a Wick világának" - mondta Erica Lee producer egy nyilatkozatban. "Nagyszerű, hogy Lance továbbra is részek a franchise-nak".

Tavaly év végén jelentették be, hogy a Szöszi színésznője, Ana De Armas lesz a Ballerina főszereplője.

A Len Wiseman által rendezett spinoff egy fiatal bérgyilkosnőről szól, aki bosszút áll azokon, akik megölték a családját. A karakter a John Wick 3-ban rövid ideig feltűnt bérgyilkosnak készülő balerinaként. A spin-offban Ian McShane is visszatér a korábbi szerepéhez.

Mielőtt a Ballerina a mozikba kerülne, Lance Keanu Reeves oldalán is visszatér a John Wick: 4. felvonás - Hagakure-ban,  amely a tervek szerint 2023. márciusában kerül a mozikba. Nézd meg a film első előzetesét idelent!

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»