Az Oscar-díjas Lupita Nyong'o a Tűnj! el és a Mi után újabb horrorral jelentkezik, mely ugyan nem fog szűkölködni a brutalitásban, mégsem kell véresen komolyan venni. Befutott a Kis szörnyetegek előzetese!

Bár idén a zombi vígjátékok rajongói kétségkívül a Zombieland 2-re fókuszálnak, jobb, ha felírtok még egy filmet az idei megnézendő horrorok listájára, ugyanis a The Little Monsters az eddig látottak alapján még az imént említett filmmel is simán felveszi majd a versenyt.

A film főszereplője egy kemény fából faragott tanárnő, a Lupita Nyong'o által alakított Caroline, aki egy nyári táborban megismerkedik a lepukkant zenésszel, Dave-vel, aki unokahúga miatt állt önkéntesnek. A férfi rögtön szemet vet a gyönyörű tanárnőre, csakhogy az éppen kirobbanó zombi apokalipszis közepette nem lesz könnyű meghódítania a nő szívét. Ráadásul mások is pályáznak Caroline figyelmére.  

A film rendezői székét Abe Forsythe foglalhatta el, aki tömören "korhatáros Pixar film" jelzővel jellemezte a filmet, mely idén januárban debütált a Sundance Filmfesztiválon, melyet követően a South By Southwesten is sikerrel vetítették.

Lupita Nyong'o mellett a további főbb szerepeket Josh GadKat StewartSteve PeacockeAlexander EnglandNadia Townsend és Jason Chong alakítják.

A Kis szörnyetegek november 15-től látható az Egyesült Királyságban, a hazai premierről egyelőre nincsenek információk.