Chris Hemsworthnek sikerült felcsigázni a rajongóit, miután egy közös fotót osztott meg Arnold Schwarzeneggerrel.

“Soha nem tudhatod, kivel futsz össze az edzőteremben. Micsoda álom együtt edzeni Schwarzeneggerrel” - írja a Marvel sztárja, amelyre maga Arnie is reagált.

“Nézd csak meg, mennyire ki vagy pattintva” - kommentelte a színész. A két sztár egyébként néhány hete a Netflix reklámjában volt együtt látható, amelyben egy liftben találkoznak, Hemsworth pedig igyekszik minél relevánsabb tanácsokat kiszedni a bálványából.

Schwarzenegger a Fubar című produkcióval hozta pályafutása első sorozatszerepét, illetve az Arnold című háromrészes dokusorozattal avatta be a rajongókat az élettörténetébe.

Mindemellett pedig végre megjelent a Tyler Rake: A kimenekítés 2, amely mondani se kell, hogy már most hatalmas sikert aratott mind a nézők, mind pedig a kritikusok körében.

Schwarzenegger egyébként nemrégiben a testépítői karrierjéről is beszélt. A színész kitért arra, hogy a módszerek annak idején nem voltak ennyire “ortodoxnak” mondhatóak, hiszen Hemsworth teljesen természetes módon gyúrta ki magát, ő maga pedig köztudottan használt szteroidokat.

“Nem bántam meg, mert akkoriban ez valami újdonság volt, ami megjelent a piacon, és orvoshoz mentünk, és orvosi felügyelet mellett csináltuk” - mondta Schwarzenegger, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy mára már mindez drasztikusan megváltozott, mivel a szerek hasznáatát betiltották Amerikában, emiatt pedig a testépítők már nem úgy szerzik be őket, ahogy ő tette, orvosi felügyelet mellett.

88 Arnold  (2023)

dokumentum | életrajzi

Ismerd meg Arnold Schwarzenegger életét, a súlyemeléssel töltött napjaitól kezdve a hollywoodi sikerein át a kaliforniai kormányzóságáig, valamint nyerj betekintést a... több»

Rendező: Lesley Chilcott
Szereplők: Arnold Schwarzenegger