Egy tennessee-i állatmenhely kreatív módon segítette egyik négylábú lakóját abban, hogy otthonra találjon. 

A Collierville-i állatmenhely vezetősége úgy véli, hogy egyik ausztrál juhászkeverékük igencsak hasonlít a Marvel sztárjára, Paul Ruddra, akit személyesen fel is hívtak azzal a kéréssel, hogy fogadják örökbe a kutyust.

A Pawl Ruff névre hallgató kutyusról a fenti galériánkban találtok egy fotót, így bárki meggyőződhet a hasonlóságról. “Akárcsak Mr. Rudd, én is egy szelíd, nyugodt fickó vagyok, az a fajta fickó, akit a szomszédodnak, legjobb barátodnak vagy életed végéig tartó társadnak szeretnél” - olvasható Pawl örökbefogadási iratain.

A kutyus januárban került a menhelyre, Brandon Wallace állítása szerint, aki egyelőre azt is kénytelen volt megerősíteni, hogy bár az elmúlt napokban számos igény érkezett Pawl örökbefogadásával kapcsolatban, egyelőre egyik sem tulajdonítható Paul Ruddnak.

Nem mellékesen a napokban debütáltA Hangya és a Darázs: Kvantumánia Paul Rudd főszereplésével, amely 104 millió dollár bevétellel nyitott, ráadásul már a hazai mozikban is megtekinthető.

akció | kaland | misztikus | sci-fi | thriller | vígjáték

Nem tűnik túl jó ötletnek , amikor Cassie, Scott Lang lánya létrehoz egy olyan eszközt, amely lehetővé teszi a kommunikációt a Kvantumbirodalommal. Scott, Cassie és Hope Van... több»