Paul Walker lánya beperelte a Porsche-t, a gyár közleményben válaszoltA kép forrása: © Universal Pictures

A Porsche visszautasítja Meadow Walker vádját.

Tegnap robbant a hír, mely szerint a Halálos iramban 7 forgatásának idején elhunyt Paul Walker lánya beperelte a Porsche-t, ugyanis úgy véli, az autógyár felelős apja haláláért, aki nem tudott kimászni az összetört autóból.

A Porsche közleményben reagált a vádakra.

„Ahogy azt már korábban is elmondtuk, mindig szomorúsággal tölt el bennünket, ha valakinek bántódása esik egy Porsche gépjárműben, de hiszünk benne, hogy a hatóságok jelentése világosan leszögezi, hogy ez a tragikus baleset felelőtlen vezetés és gyorshajtás következménye volt” - idézte a közleményt az EW.

Paul Walker két éve hunyt el, miután 2005 Porsche Carrera GT autójával, melyet barátja, Roger Rodas vezetett, tragikus balesetet szenvedett, melyben mindketten életüket vesztették.

Paul Walker lánya, Meadow azt állítja, hogy a Porsche modellje nem volt kellően biztonságos, holott a beleset akár elkerülhető is lett volna, de legalábbis apjának esélye lett volna arra, hogy kiszabaduljon a járműből. A vád szövegében az is szerepel, hogy míg a hivatalos jelentés szerint a vezető 90 mérföld/órás sebességnél vesztette el uralmát a gép fölött, a kocsi azonban Meadow szerint nem ment többel 71 mérföld/óránál.