2017.12.11   szerző: hp   hozzászólások: 0

Az ikonikus rendező elképesztő látványvilágú sci-fivel jelentkezik.

Piszkosul erős előzetest kapott Spielberg új sci-fije, a Ready Player One

A Warner égisze alatt készül Steven Spielberg jövőre érkező új sci-fije, a Ready Player One, melyről legutóbb júliusban hallhattunk, amikor a Comic-Conon bemutatták a film beharangozóját. Azonban egészen mostanáig kellett várni a trailerre, amiből már nem csak a pazar látványba, de a történetbe is betekintést nyerhetünk.

A Ready Palyer One sztorija szerint, amikor az Oasis nevű MMO-játék alkotója meghal, hátra hagy egy felvételt, melyen felhívást intéz az Oasis felhasználóinak, hogy egy titokzatos jutalom fejében találjanak meg egy Easter Egget a programban. Miután Wade Watts megtalálja az első nyomot, megindul a verseny.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Hannah John-KamenT. J. MillerBen MendelsohnTye SheridanSimon PeggMark Rylance és Olivia Cooke, míg a forgatókönyvet Ernest Cline és Zak Penn írják.

A Ready Player One 2018. március 30-án érkezik a mozikba.

akció | kaland | sci-fi

A valóságban nincs semmi jó. Szerencsére nem is kell törődnünk vele. 2044-ben már mindenkit beszippant a világot átfogó virtuális játék, az OASIS, amelyben mindenki a maga... több »