George Clooney, Brad Pitt és Matt Damon visszatérnek az Ocean's Fourteen című filmhez, noha a trió annak idején megfogadta, hogy az Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik lesz a franchise utolsó felvonása.

A The Sun meg nem erősített értesülései szerint a szakmai körökben már hosszú évek óta terjed a híresztelés, hogy Clooney, Pitt és Damon egy újabb közös projektet készítenek elő, noha az időzítés sosem volt megfelelő.

A 2008 augusztusában 50 évesen, tüdőgyulladás szövődményei következtében elhunyt Bernie Mac halála mindenkit váratlanul ért, így a további munkálatok is kérdésessé váltak, arra viszont jó esély van, hogy Don Cheadle visszatérhet a produkcióhoz.

Matt Damon egy korábbi interjúban már utalt arra, hogy a projekt lényegében Steven Soderbergh kezében van, így annak megvalósítása főként rajta múlik majd.

A színész utalt Carl Reiner halálára is, így elmondása szerint az ő hiányukat nagyon nehéz lesz majd pótolni a stábban.

krimi | thriller

Willy Bank, a kaszinótulajdonos kórházba juttatja Reubent, Danny Ocean barátját és mentorát. Danny bosszút akar állni, és kiterveli, hogy csapatával miképp fogja kisemmizni a... több»