Pókember: Idegenben - Véget ért a forgatás, itt az első hivatalos fotó

Az alig 22 éves Tom Holland számára igen mozgalmasan alakult az elmúlt pár év. Lehetősége nyílt egy ikonikus szuperhős bőrébe bújni, és ezzel egy csapásra olyan produkciók közelébe került, amelyeken keresztül az egész világ megismerte a nevét és az arcát.

Az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Pókember: Hazatérés, és a Bosszúállók: Végtelen háború után végre a Pókember – Idegenben című film forgatása is véget ért, így hamarosan ismét saját filmben láthatjuk a képességeit, lehetőségeit és küldetéseit még csak most felfedező Peter Parker szerepében.

A Végtelen háború nyitva hagyott vége után kérdéses, hogy a színész felbukkan-e a Bosszúállók 4. részében (bár erre minden esély megvan) – az viszont biztos, hogy a Pókember 2. része hozni fogja ugyanazt a kötelezőt, amit az előző.

A rendezői székben ismét Jon Watts ült, a forgatókönyvet Chris McKenna és Erik Sommers hozta össze, és Holland mellett olyan sztárok nevei bukkannak fel ismét a stáblistán, mint Zendaya, Michael KeatonMarisa Tomei Samuel L. Jackson, Cobie Smulders és a főgonoszt alakító Jake Gyllenhaal.

A történetről olyan nagyon sok mindent hivatalosan eddig nem tudni, ám a forgatás javarészt Európában és viszonylag forgalmas helyszíneken zajlott, így a szemfüles rajongók jó sok anyaggal látták el a sajtót az elmúlt hónapokban. Viszont most, hogy a forgatás véget ért, több lesifotóra nem számíthatunk – érkeznek viszont lassan a produkció hivatalos anyagai.

Rögtön itt is az első, amelyet Holland osztott meg saját Instagram-oldalán – a fotón Zendayával pózol az egyik hivatalos forgatási helyszínen, és mind a ketten nagyon magabiztosan néznek valahova. Valószínűleg a távoli és sikeres jövőbe.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

THATS A WRAP #farfromhome

✌️ (@tomholland2013) által megosztott bejegyzés,

Okt 16., 2018, időpont: 8:11 (PDT időzóna szerint)