Premier előtt látható Tom Cruise új filmje a Budapest Rooftop Cinema műsorán!

A szeptember már az ajtón kopogtat, de még nem kell lemondani a nyárias programokról. A Budapest Rooftop Cinema ugyanis még néhány hétig továbbra is várja a filmek szerelmeseit: premier előtti vetítés és kihagyhatatlan klasszikus egyaránt található a heti programban.

A nyár utolsó hetét David Fincher kultikus thrillerével, a Hetedikkel kezdik a szervezők. Brad Pitt, Kevin Spacey és Morgan Freeman felejthetetlen alakítását augusztus 28-án láthatják újra az érdeklődők.

Augusztus 29-én tovább folytatódik a Film.hu, a Magyar Nemzeti Filmarchívum és a BRC közös vetítéssorozata, a Magyarok a háztetőn. Ezúttal az év egyik meglepetésfilmjét, a Brazilokat tűzik műsorra a szervezők, a vetítés előtt pedig ismételten érdekes beszélgetéssel is készülnek.

Szerdán igazi ínyencséget láthatnak mindazok, akik a Corvin Club tetőteraszára látogatni, ugyanis a Budapest Rooftop Cinema jövő premier előtt nézhetik meg Tom Cruise legújabb filmjét. Az igaz történetet bemutató Barry Seal: A beszállító garantálja a könnyed nyár esti programot.

Egy igazán különleges, jótékonysági eseményre invitálja a nézőket a Budapest Rooftop Cinema és a Rotaract Club augusztus 31-én. Till Attila Tiszta szívvel című kerekesszékes akciófilmjét vetítik, az adományokból származó bevétel teljes egészét pedig mozgássérült és autizmussal élő gyermekek úszásoktatására fordítják.

A szeptembert egy igazi klasszikus akciófilmmel kezdi meg a város legnagyobb tetőmozija. John Woo Ál/arcában Nicolas Cage és John Travolta is élete egyik legjobb alakítását nyújtja.

Úgy tűnik, ez a hét főként David Fincher előtti tisztelgés, ugyanis a hétfői Hetedik után szombaton a Facebook megalapításának történetét bemutató Social Network – A közösségi hálót is láthatja a közönség.

A hét zárásaként a filmtörténet egyik legnagyobb befolyású alkotását vetíti a Budapest Rooftop Cinema. A Francis Ford Coppola rendezésében készült A keresztapa a mai napig megunhatatlan és megkerülhetetlen filmremek.