Bár néhány forrás alapján A galaxis őrzői 3 mindössze fél év múlva mozikba kellene, hogy kerüljön, sajnos mindez nem fog megtörténni.

Az ugyan eddig is tudható volt, hogy a Marvel egyik legjobban várt szériájának harmadik része egész biztosan nem jelenik meg 2021-nél hamarabb, sajnos úgy tűnik azonban, hogy a stúdiónál igencsak a távolabbi jövőbe időzítették a premierdátumot.

Minderről egy bizonyos Charles Murphy nevű felhasználó számolt be egy twitter bejegyzésben, aki azt is elárulta, hogy noha az információ egy kicsit régi, de bizonyosra vehetően A Galaxis őrzői 3 csupán 2023. február 17-én kerül majd a mozikba.

A rajongók egy része alighanem továbbra is reménykedik abban, hogy esetleg egy évvel korábban bemutatásra kerülhet a film, a rendező, James Gunn azonban egy korábbi interjúban elmondta, hogy addig nem vág bele semmilyen új filmbe, amíg a DC-él le nem zárta az Öngyilkos osztag munkálatait.

Nos, nagyon úgy tűnik, hogy ezen a ponton mutatkozik meg a Marvel baklövése, hogy annak idején eltanácsolta Gunnt évekkel korábbi twitter bejezéseiből fakadó botrány miatt. A stúdiónál végül új döntés születetett és az ügy ellenére újra szerződtették a rendezőt.

Az Öngyilkos osztag 2-re azonban szintén várniuk kell a nézőknek, hiszen a film 2021. augusztus 4-én érkezik, amely várhatóan teljesen új alapokra helyezi majd az első rész koncepcióját, amely nem kifejezetten aratott sikert sem a kritikusok, sem pedig a rajongók körében.