Punk-rock éra egy Disney-adaptációban? Itt a Szörnyella előzetese a zseniális Emma Stone-nal!

Szörnyella tegnapi posztere után végre megérkezett a hivatalos trailer is. Az biztos, hogy ez nem egy szokványos Disney-adaptáció lesz. 

Szörnyella elhozza a legendás Disney-főgonosz (101 kiskutya) előzménytörténtét. Az 1970-es évek londoni punk rock színterén játszódó film a fiatal divattervezőt, Szörnyellát követi, aki a kutyák, különösen a dalmát megszállottja lesz, míg végül azzá a kíméletlen és félelmetes gonosz karakterré nem válik, akit mindannyian imádunk utálni.

A filmet az  Én, Tonya  direktora, Craig Gillespie rendezte, a forgatókönyvet  Aline Brosh McKennaJez Butterworth és Dana Fox jegyzi. A Kaliforniai álom színésznőjét, Emma Stone-t a hírhedt bűnöző, Szörnyella szerepében láthatjuk majd, de feltűnik a filmben Emma ThompsonMark StrongEmily BeechamPaul Walter HauserJoel Fry és Haruka Abe is. 
A Szörnyella a tervek szerint 2021. május 28-án debütál az Egyesült Államokban, bár a koronavírus-járvány jelenlegi helyzetét tekintve nem lenne túl meglepő, ha a film végül Disney +-on debütálna. A hazai premier május 27-én esedékes.

79 Szörnyella  (2021)

krimi | vígjáték

Az 1970-es évek Londonjában járunk, amikor a fiatal Estellát ide-oda sodorja az élet. A lány merész ruhaterveivel próbál magának hírnevet szerezni a divatszakmában, kreativitása... több»