Gőzerővel zajlik a Julian Schnabel rendezésében készülő In the Hand of Dante forgatása, amelyben Gerard Butlert egy egészen új oldaláról ismerhetjük meg, a produkció ráadásul parádés szereposztást kapott.

Merthogy a film további főszerepeiben érkezik még Jason Momoa, Gal Gadot, Oscar Isaac, Franco Nero, Sabrina Impacciatore, Fortunato Cerlino és Ford Leland. Az In The Hand of Dante projektet számos pletyka övezte korábban, amelyhez Johnny Depp már több mint 10 évvel ezelőtt is csatlakozott. A forgatás már javában zajlik Rómában, ugyanakkor Johnny Depp nélkül.

A film középpontjában egy író, Nick Tosches áll, akinek tudomására jut, hogy Dante klasszikus művének a Vatikánból ellopott kézirata New Yorkban van. Nick úgy érzi, nem hagyhatja ki ezt a lehetőséget, ezért úgy dönt, hogy megpróbálja hitelesíteni a kéziratot, és utánajár a kézirat eredetének, hátterének és szerzőjének.

A filmmel kapcsolatban egyelőre nem látott napvilágot bővebb hivatalos információ, a közeljövőben azonban várhatóan gyakrabban hallunk még a munkálatokról.