Az év elején mutatták be a Disney+-on a Pam és Tommy című sorozatot, amely a híres-hírhedt sztárpár, Pamela Anderson (galériánkban) és Tommy Lee viharos kapcsolatát dolgozta fel. Kiváltképp azt a szakaszt, amikor a híres szexvideójukat ellopták és eladták az interneten. Ez a sorozat újra reflektorfénybe helyezte a ’90-es évek szexszimbólumát, Pamela Andersont. Aki hamarosan a Netflixen jelentkezik egy új dokumentumfilmmel.

A Ryan White által rendezett dokumentumfilm, a Pamela – A Love Story lehetőséget ad a színésznőnek, hogy a saját módján, a saját szavaival mesélje el a történetét. Pamela Anderson nem sokkal a fent említett sorozat premierje után jelentette be, hogy saját filmet készít az életéről. Egyes hozzá közeli források szerint a sorozatot nem fogadta túl jól, lényegében egy régi seb feltépéseként élte meg.

A dokumentumfilm pontos tartalma egyelőre nem ismert, de várhatóan végigvezet minket a színésznő életén, beleértve a legismertebb részleteket, a botrányokat, párkapcsolatokat és az olyan magánéleti dolgokat is, amelyek eddig nem kerültek nyilvánosságra.

A filmből kikerült néhány kép is, amelyeken a színésznő fiatal korában látható. Az egyiken például még csak gyermek, egy másikon viszont már a saját gyermekével látható az ölében. De akadnak frissebb képek is köztük, amelyeken táncol vagy épp a tengerparton figyeli a hullámokat.