Gőzerővel forog Francis Ford Coppola Megalopolis című filmje, amelyet már most úgy emlegetnek, hogy ez lesz minden idők legnagyobb szabású sci-fije.

A legendás rendező igencsak parádés szereposztást hozott össze a projekthez, a napokban pedig Shia LaBeoufot sikerült lencsevégre kapni a film atlantai forgatásán. Nemrégiben arról érkezett hír, hogy a produkció épp szétesőben van, mivel több stábtag, köztük tervező és a teljes vizuális effektekért felelős csapat is felmondott.

Coppola nem mellékesen saját zsebből is finanszírozta a filmet, így érthető, hogy semmiképp sem szeretné, ha elkaszálnák azt. A rendező egyébként a Deadline-nak adott interjúban azt nyilatkozta, hogy a munkálatok nagyon is a terv szerint haladnak. “Szeretem a szereplőgárdámat, szeretem, amit minden nap kapok tőlük, benne vagyunk az ütemtervben és a költségvetésben, és ez nagyon fontos nekem” - nyilatkozta Coppola.

LaBeouf legutóbbi fiaskója Nincs baj, drágám volt, ahonnan maga a rendező, Olivia Wilde menezstette, elmondása szerint azért, hogy garantálni tudja Florence Pugh biztonságát. LaBeouf renoméja az utóbbi években súlyosan leromlott, miután egyre több botrányba keveredett, a színész azonban elmondta, hogy a Padre Pio szerepére készülve rátalált Istenre, így teljesen megváltozott.

“Bántalmaztam a nőket, kutyákat lőttem le, és szándékosan nemi betegséggel fertőztem meg másokat. Ez undorító. Ez züllött” - mondta a színész.

Volt barátnője, Fka Twigs beperelte a színészt az állítólag a kapcsolatuk során elszenvedett visszaélések miatt, "szexuális zaklatással, bántalmazással és érzelmi sérelem okozásával" vádolva őt.

Egy LaBeoufhoz közel álló forrás a Page Sixnek nemrégiben elmondta, hogy a “kegyvesztett” színész teljesen elkötelezte magát az egészséges élet mellett, hogy jobb döntéseket hozzon, és vigyázzon magára és a családjára. LaBeouf jelenleg Mia Goth-tal közös 9 hónapos kislányukat, Isabelt nevelik.