Ray Liotta utolsó alakítása a Rocketman sztárja mellett, itt a Fekete madár előzetese

A múlt hónap végén hunyt el Ray Liotta. A színész épp a Dominikai Köztársaságban forgatott, így több filmes szerepe is posztumusz fog megjelenni.

Az egyik legjobban várt produkció, a Fekete madár, amely az AppleTV+ műsorkínálatában debütál majd, és amelyben Taron Egerton és Greg Kinnear színészekkel lesz együtt látható. A sorozathoz meg is érkezett az első előzetes, amelyben maga Liotta is felbukkan.

A Fekete madár Dennis Lehane regénye alapján készült, a történet szerint egy nyomozó fiát kábítószer-kereskedés miatt börtönbüntetésre ítélnek, akinek rövidesen felajánlják a feltételes szabadlábra helyezést abban az esetben, ha sikerült a hírhedt sorozatgyilkos, Larry Hall bizalmába férkőznie.

A Joe Chappelle és Jim McKay rendezésben készült Fekete madár július nyolcadikán debütál, az előzetest lentebb tudjátok megtekinteni.

dráma | krimi | thriller

A sorozat egy rendőr fiát követi nyomon, akit kábítószer-kereskedésért 10 év börtönre ítélnek. Felajánlják neki a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségét azzal a... több»