A Reacher sztárja, Alan Ritchson (cikkünk galériájában) 15 évig szeretné játszani Reacher szerepét, de ez még neki sem menne magától.

A színész a Men’s Health-nek őszintén elárulta, hogy a második évadhoz tesztoszteron doppingot használt, amely döntés azután született, hogy az első évad szigorú edzéséből adódó nagyfokú fizikai stresszt és kimerültséget tapasztalt. Ritchson tisztázza, hogy a tesztoszteron használata végig szigorú felügyelet mellett zajlott, és csak alacsony dózist használt.

A pletykák ellenére Ritchson állítja, hogy az első évadban mutatott fizikumát kizárólag a kemény edzésnek köszönhette. A második évadban azonban tesztoszteronhoz folyamodott, hogy megőrizze fizikumát anélkül, hogy minden évad után műtétre lenne szüksége. A felügyelt tesztoszteron-használat a negyvenes éveikben járó vagy annál idősebbek férfia esetében szerinte egyáltalán nem ördögtől való.

Fontos hangsúlyozni, hogy a tesztoszteron használatnak súlyos mellékhatásai lehetnek, különösen nagy dózisban, ezért nem tanácsos utánozni a sztárt. Ugyanakkor azt Ritchson is elmondta, hogy a dopping nem helyettesíti az edzést, hanem kiegészíti azt.

A Reacher 2. évada a közelmúltban nagy rekordot döntött (erről itt olvashatsz bővebben), és továbbra is heti rendszerességgel érkeznek az új epizódok. Ha lemaradtál volna róla, a mafabos adatlapról az Amazon Prime Video logójára kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál. Az évadzáró rész 2024. január végén kerül képernyőre.

akció | dráma | krimi | thriller

Jack Reacher, aki csomagok nélkül, csavargóként járja az Egyesült Államokat, szokatlan, névtelen átutalást vesz észre a bankszámláján. Valaki 1030 dollárt küldött neki.... több»