Alig mutatták be az utóbbi évek legjobb akciósorozatának második évadát, máris hozta a rekordot. És már magyarul is streamelheted.

Az Alan Ritchson főszereplésével forgatott Reacher 2. évada parádés sikert ért el az Amazonon, és az év első számú címe lett a Prime Videón a globális nézőszámot tekintve az összes sorozat és film tekintetében.

A második évad december 15-én megjelent első három epizódja mindössze három nap alatt 50%-kal növelte a nézettséget a teljes első évadhoz képest.

A több mint 180 országban elérhető sorozat első szezonja is erősen debütált, a 2022. márciusi premierhétvégén 1,84 milliárd perc nézettséget gyűjtött össze az Egyesült Államokban.

A második évad premierhétvégéje a legjelentősebb volt az Amazon számára A Gyűrűk ura - A hatalom gyűrűi megjelenése óta.

Lee Child A baj nem jár egyedül című tizenegyedik Reacher könyve alapján készült 2. évadot a kritikusok is elismeréssel fogadták, jelenleg 100%-os kritikai és 84%-os közönségpontszámmal rendelkezik a Rotten Tomatoes-on.

akció | dráma | krimi | thriller

Jack Reacher, aki csomagok nélkül, csavargóként járja az Egyesült Államokat, szokatlan, névtelen átutalást vesz észre a bankszámláján. Valaki 1030 dollárt küldött neki.... több»