A Paramount sokak által nagyon várt Az angyal újragondolása komoly lendületet kap, mivel a források szerint Doug Liman neve merült fel a film fejlesztésének irányítása és felügyelete kapcsán.

Rege-Jean Page pedig a produceri székbe ül és egyben ő lesz a főszereplő is! Vajon fel tud majd nőni A Bridgerton család hercege ehhez a karakterhez?

A cselekmény részleteit titokban tartják, annyit lehet tudni, hogy forgatókönyvet Rory Haines és Sohrab Noshirvani írja.

A remake Leslie Charteris 1920-as évekbeli könyvsorozatán és az azt követő, 1960-as brit tévésorozaton alapul. Utóbbi Roger Moore főszereplésével készült és ugyanúgy Az Angyal címen vált ismertté. A sztori Simon Templart, ismertebb nevén Az angyalt követi, egy Robin Hood-szerű bűnözőt és bérelt tolvajt, aki világjáró kalandra indul.

Bár az új film cselekményének részleteit titokban tartják, a bennfentesek szerint ez egy teljesen új változat lesz, amely újragondolja a karaktert és a körülötte lévő világot.

A Paramount 1997-ben újrázott először, akkor Val Kilmer volt a főszereplő, és nagy sikert aratott a stúdióban. A Paramount szerint ez a tökéletes alkalom az újraindításra, mivel Page sztár lett a Netflix Bridgerton című slágersorozatával.

Liman számára nem ismeretlen nagy franchise-ok elindítása, mint ahogyan a A Bourne-rejtély esetében is bizonyította ezt, új lendületet adva az akcióklasszikusokhoz. Mivel Liman már a fedélzeten van, számíthatunk rá, hogy Az Angyal kiemelt fontosságú lesz a stúdió számára, mivel sok film előgyártása a SAG-sztrájkot követően felgyorsul.

Haines és Noshirvani leginkább a BAFTA-díjra jelölt munkájukról, a The Maritanian című thrillerről ismertek, és nemrégiben ők írták a Black Adamet is a DC Studios számára.

71 Az angyal  (1997)

akció | kaland | romantikus | sci-fi | thriller

Számára nincs feltörhetetlen zár. Nem létezik megfejthetetlen kód. Kijátszani a legéberebb őrséget, behatolni a legvédettebb szentélyekbe és elillanni a legértékesebb... több»