Remake készül minden idők legrosszabb filmjéből, Bob Odenkirk a főszerepben!

Bob Odenkirk megosztotta, hogy főszerepet vállal a 2003-ban megjelent a The Room remake-jében.

A hírről először a Slashfilm számolt be, amelyet később Odenkirk is megerősített a közösségi médiában. “Ez a valóság. Ez igaz. És hadd mondjam el nektek, hogy mindent megtettem, hogy eladjam minden egyes soromat, olyan őszintén, ahogy csak tudtam... és nagyon jól éreztem magam” - írja a Better Call Saul sztárja.

A The Room minden idők egyik legrosszabbnak tartott filmes produkciójának számít, amelyről már számos kritikai elemzés is megjelent, illetve James Franco rendezett belőle egy “keletkezéstörténetet”, ami 2017-ben jelent meg A katasztrófaművész címmel

Tommy Wiseau képviselete a Variety-nek azonban elmondta, hogy a produkciós cégét nem keresték meg a licencügyben. Valójában Wiseau és munkatársai szerdáig nem is tudtak a projektről.

Bővebb hivatalos információ egyelőre nem jelent meg a produkcióval kapcsolatban, a jövőben azonban várhatóan gyakran hallunk még a munkálatokról.

dráma | életrajzi | vígjáték

A katasztrófaművész Tommy Wiseau kultuszklasszikusa, A szoba forgatásába nyújt humoros, de kendőzetlen bepillantást. Ez az a produkció, melyet minden idők legjobb rossz... több»