Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
30%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
Videók
The Room
 
erahurka   2018. 08. 15.

legújabb vélemény

Olyan rossz, hogy az már jó, sőt, zseniális! Annyira abszurdul szar minden másodperce, hogy garantáltan többet fogsz nevetni rajta mint a kedvenc vígjátékodon.

 
indingo   2018. 03. 08.

Tényleg semmiről sem szól. Gyenge a színészi játék a párbeszédekről meg ne is beszéljünk. Tipikusan az az eset, hogy annyira rossz, hogy már jó, bár egyszer elég volt megnézni.


 
ArpiHajdu és Réci   2018. 07. 05.

„Oh, hi Mark!”

„Oh, hi Mark!” Hát erre a filmre tényleg nehéz jelzőket találni. Botrányosan rossz, de épp ettől lesz jó. Tommy Wiseau és szerelemprojektje, a The Room talán a legékesebb példája annak az esetnek, amikor a sok pénz találkozik a dilettantizmussal. Me... teljes kritika»

 
JokerOmen   2018. 05. 03.

Zseiniális komédia, borzalmas dráma!

A The Room - nem összekeverendő a másik, valóban drámai alkotással - Tommy Wiseau, egy kétes forrásokból meggazdagodott középkorú férfi vágyálmának torz kivetülése a mozivászonra. A film történetét, a rendezését, de szerényen még a főszerepét is elvá... teljes kritika»

 
laci044   2016. 06. 24.

Ezt a filmet látni kell! Minden létező filmes téren megbukik, de komolyan az összes szempont rossz a filmben és valahogy mégis ez teszik, ha nem is élvezhetővé,de legalább szórakoztatóvá. Nincs amit ki lehetne emelni, mint pozitívum, leszámítva azt a... több»

 
MutantNinjaPony   2015. 03. 03.

Ez a legrosszabb film, amit valaha láttam!!! Nem kétséges, még a Twilight-nál is rosszabb!!!! Ez az a film, ami annyira rossz, hogy már jó XD legalább is ha nem egyedül nézi az ember, hanem társaságban, akkor remekül tud rajta szórakozni!!! Érd... több»

Tommy Wiseau
Tommy Wiseau
Juliette Danielle
Philip Haldiman
Tommy Wiseau

A film összbevétele 3 787 629 dollár volt (imdb.com).

 

A film végén Tommy Wiseau azt tervezte, hogy a karakteréről kiderül, hogy vámpír és elrepült volna a naplementébe a fehér Mercédesében, azonban ez már túl költségesnek bizonyult.

(JokerOmen)
 

A Paramount 24 órán belül utasította vissza a filmet (ezt a döntést átlagosan két hét alatt szokták meghozni a stúdiók).

(ArpiHajdu és Réci)
 

A stáb állítólag folyton Tommy Wiseau-n röhögött, az operatőr még egy sátrat is felállított és oda vonult vissza nevetni a rendezőn.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Mivel Tommy Wiseau egy teljes stáb alatt vette fel a szexjelenetet, az nagyon kínos volt a Lisát alakító Juliette Danielle számára. A színésznő így nem volt hajlandó második szexjelenetet forgatni, Wiseau azonban megoldotta, s az első jelenet darabjainak összevágásából megszületett egy újabb szexi képsor is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Tommy Wiseau bár maga írta a szövegeket, mégis képtelen volt megjegyezni azokat, így néhol utószinkronnal javították ki a hibákat.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A forgatás hat hónapig tartott, ami egy független film esetében elképesztően hosszú. Ráadásul Tommy Wiseau a teljes időszakra szerződtette a szereplőket, s összesen 400 embernek adott fizetést.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Tommy Wiseau nem érte be annyival, hogy kamerákat bérelt, meg is vásárolta azokat a forgatáshoz.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Minden idők legrosszabb filmjeként tartják számon.

(indingo )
 

A film készítője, Tommy Wiseau még fizetni is hajlandó volt, hogy a filmjét vetítsék.

(indingo )
 

A film közel 6 millió dollárból készült és pár ezer dolláros bevételt hozott.

(indingo )
 
Ha objektíven akarnám értékelni a mozit, akkor megrekedne a pontozás valahol 15-30% között, de mivel nem elhanyagolható nosztalgia faktort is sikerült mellé rendelnem – pl. Magyar Zsoltnak köszönhetően – a masszív 55%-ot is elérte. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.