Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
30
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
Videók
The Room
 
erahurka   2018. 08. 15.

legújabb vélemény

Olyan rossz, hogy az már jó, sőt, zseniális! Annyira abszurdul szar minden másodperce, hogy garantáltan többet fogsz nevetni rajta mint a kedvenc vígjátékodon.

 
indingo   2018. 03. 08.

Tényleg semmiről sem szól. Gyenge a színészi játék a párbeszédekről meg ne is beszéljünk. Tipikusan az az eset, hogy annyira rossz, hogy már jó, bár egyszer elég volt megnézni.


 
ArpiHajdu és Réci   2018. 07. 05.

„Oh, hi Mark!”

„Oh, hi Mark!” Hát erre a filmre tényleg nehéz jelzőket találni. Botrányosan rossz, de épp ettől lesz jó. Tommy Wiseau és szerelemprojektje, a The Room talán a legékesebb példája annak az esetnek, amikor a sok pénz találkozik a dilettantizmussal. Mert az egy dolog, hogy Wiseau írta, rendezte, a főszerepet játszotta, valamint a produceri teendőket is ellátta, s lehet, hogy komoly szándékai voltak jelen alkotással, de a látottak alapján nehéz lenne ezt elhinni. Elképesztően rossz színészi játék, hézagok a forgatókönyvben, karakterek hirtelen felbukkanása majd eltűnése, béna operatőri munka, jelenetek érthetetlen egymásutánisága, csak hogy néhány példát említsünk ebből a csodából. Majd’ elfele... több»

 
JokerOmen   2018. 05. 03.

Zseiniális komédia, borzalmas dráma!

A The Room - nem összekeverendő a másik, valóban drámai alkotással - Tommy Wiseau, egy kétes forrásokból meggazdagodott középkorú férfi vágyálmának torz kivetülése a mozivászonra. A film történetét, a rendezését, de szerényen még a főszerepét is elvállalta ez a zseniális elme. Johnny sztorijába pont az esküvője előtt csatlakozunk be - ekkor ugyanis felborul a feleségébe vetett bizalma és egyéb paranormális események veszik kezdetét kicsi és nyugodt lakókörnyezetébe. A barátai átjárnak hozzá szeretkezni, a felesége megpróbálja leitatni vodkával és scotch-al* és ráadásképp a fiú akire gyermekeként tekint, pedig csak szomszédok, éppen csatlakozni kíván hozzá és menyasszonyához, Lisa-hoz mikor é... több»

 
laci044   2016. 06. 24.

Ezt a filmet látni kell! Minden létező filmes téren megbukik, de komolyan az összes szempont rossz a filmben és valahogy mégis ez teszik, ha nem is élvezhetővé,de legalább szórakoztatóvá. Nincs amit ki lehetne emelni, mint pozitívum, leszámítva azt az élményt amit a végig nézésével kapsz. Borzasztóak a színeszek, karakterek nem is igazán vannak és motivációjuk sincs, őszintén a cselekményét sem tudom, a zene választás rettenetes az operatőri munka katasztrófa, az egész szavakkal leírhatatlan. Páratlan egy film az biztos...

Tommy Wiseau
Tommy Wiseau
Juliette Danielle
Philip Haldiman
Tommy Wiseau
 
Ha objektíven akarnám értékelni a mozit, akkor megrekedne a pontozás valahol 15-30% között, de mivel nem elhanyagolható nosztalgia faktort is sikerült mellé rendelnem – pl. Magyar Zsoltnak köszönhetően – a masszív 55%-ot is elérte. több»

A film összbevétele 3 787 629 dollár volt (imdb.com).

 

A film végén Tommy Wiseau azt tervezte, hogy a karakteréről kiderül, hogy vámpír és elrepült volna a naplementébe a fehér Mercédesében, azonban ez már túl költségesnek bizonyult.

(JokerOmen)
 

A Paramount 24 órán belül utasította vissza a filmet (ezt a döntést átlagosan két hét alatt szokták meghozni a stúdiók).

(ArpiHajdu és Réci)
 

A stáb állítólag folyton Tommy Wiseau-n röhögött, az operatőr még egy sátrat is felállított és oda vonult vissza nevetni a rendezőn.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.