71 Scooby  (2020)

Ennek nagyon itt volt már az ideje: végre a Másnaposok-trilógia legőrültebb (és néha legmeztelenebb) szereplője, Ken Jeong is szuperhős lehet.

Testhez tapadó ruhában, lobogó köpönyegben repül majd a bajba jutottak megmentésére – igaz, kutyatestben. Ő szolgáltatja a Scooby (Scoob!, hazai bemutató: május 14.) című új animációs változatában Dynomutt, a szuperkutya hangját: a tőle megszokott bájjal, dilivel és humorral. És mindehhez járul még valami.

– Soha nem volt kutyám – nyilatkozta a koreai származású komikus. – De nemrégiben egy kiskutya került a családunkba. És egészen megváltozott az életünk: csodálkozva figyelem, ahogy benne és bennünk is alakul az egyre nagyobb szeretet és felelősségérzet. Kölcsönösen. Szóval, mire a hangfelvételek második körére sor került, már egészen másképpen néztem Kék Sólyom és Dynomutt kapcsolatára. Komolyan átéltem a viszonyuk érzelmi részét, és nemcsak a poénokra figyeltem… jó azért azokra is… szerintem, mindenki, akinek van kutyája, és nézi majd Scooby-t (Tony Cervone), érezni fogja ezt.