A Reszkessetek, betörők! 2.: Elveszve New Yorkban rendezője, Chris Columbus elárulta, miért szerepelt Donald Trump a filmjében.

A Business Insidernek adott interjújában Columbus elárulta, hogy miközben elintézte, hogy a The Plaza Hotel lobbijában forgathasson, amely akkoriban Trump tulajdonában volt, Trump az engedély megadásának feltételéül szabta a filmben való megjelenését. Columbus beleegyezett ebbe a követelésbe.

Meglepő módon a film első vetítésén a közönség éljenzett, amikor Trump megjelent a vásznon, ami arra késztette a rendezőt, hogy a jelenetet a filmben hagyja, annak ellenére, hogy elismerte, Trump lényegében erőszakkal jutott be a filmbe. 

Az Elveszve New Yorkban az 1992-ben bemutatott Reszkessetek, betörők! folytatása, amelyben a Macaulay Culkin által alakított Kevin McCallister történetét követhetjük nyomon, amint New Yorkban próbálja meg feltalálni magát, miközben családja Floridában nyaral.

Épp tegnap számoltunk be arról, hogy végre megvan a meglepő válasz az első film nagy kérdésére, melyről itt olvashatsz bővebben.

családi | kaland | vígjáték

Újra megismétlődnek a két évvel korábbi események, csakhogy Kevin most New Yorkban kénytelen egyedül tölteni a karácsonyi ünnepeket. A fiú belopózik a Plaza Hotelbe, ahol... több»