Richard Gere-nek fia született 35 évvel fiatalabb feleségétől

A 69 éves színésznek és 35 éves feleségének múlt héten született egészséges kisfia.

Richard Gere így immáron kétszeres apuka: a színésznek már van egy 19 éves fia, Homer James Jigme előző feleségétől, míg mostani feleségének, Alejandra Silvának egy hatéves, Albert nevű kisfia szintén előző házasságából.

A színész és a spanyol felesége, aki főleg emberjogi aktivistaként tevékenykedik, már egy bő tíz évvel azelőtt ismerték egymást, hogy randizni kezdtek volna 2014-ben. Esküvőjüket zárt körben, a színész Pound Ridge-beli birtokán tartották, ahol csak a szűk család és barátok, illetve számos buddhista szerzetes vett részt. A színész az egyik legismertebb buddhista híresség, aki jó barátjaként tarthatja számon a Dalai Lámát.

Silva tavaly szeptemberben osztotta meg terhességének hírét Instagram-oldalán egy olyan fotóval, amin a tibeti vallási elöljáró épp áldást ad a pocakjára. A leírás szerint addig nem akarták nyilvánosságra hozni a hírt, amíg a Láma nem tudott róla.

Egy, a párhoz közel álló forrás szerint a színész és felesége nagyon boldogok, rettentően jól érzik magukat egymás társaságában, és együtt tervezték a jövőjüket már akkor is, amikor kapcsolatuk túllépett a barátságon. Ezt nyilván csak még szorosabbá teszi a most érkezett közös gyerek.

A sztár párja nem titkolta ugyan terhességét, de nem is nagyon szerepelt nyilvánosan ez idő alatt, és a szociális média felületein is csak ritkán osztott meg magáról képet. A pár viszonylag visszavonultan él, kerülik a felhajtást és a rivaldafényt.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

¡Soy muy feliz! ❤️ ... I’m so happy! #happygirl

Alejandra Gere (@alejandragere) által megosztott bejegyzés,

Dec 5., 2018, időpont: 11:55 (PST időzóna szerint)