Rihanna alakítja Luc Besson sci-fijének főszerepét

Az énekesnő játssza a Valerian egyik főszerepét.

Rihanna is csatlakozott Cara Delevingne és Dane DeHaan mellé Luc Besson Valerian című képregény adaptációjához, jelentette be a rendező a Instagramján.

„Rihanna játszik a Valerianban!!! – áll a bejelentés szövegében. …és nagy szerepe van benne!! Nagyon izgatott vagyok!!!”

A film cselekménye a  Valerian és Laureline című francia képregényen alapszik. Pierre Christin és Jean-Claude Mézières alkotásának első része 1967-ben jelent meg.

A sci-fi főhősei a már említett ügynökök, akik a kormány megbízásából az univerzum rendfenntartására szerződtek. Következő küldetésük az Alpha nevű intergalaktikus városba vezet, ahol a 17 milliós lakosság a világegyetem minden sarkából összeverbuválódott fajokból áll. Az egyre csak növekvő és fejlődő metropolisz hátterében azonban veszélyes erők munkálkodnak...

Bár Rihanna leginkább zenei karrierje kapcsán tett szert népszerűségre, Hollywoodban sem ismeretlen a neve. 2012-ben a Csatahajó című filmben láthattunk, idén pedig ő kölcsönözte a hangját a Végre otthon! főszereplőjének.

Valerian és az ezer bolygó városa 2017-ben debütál a mozikban.