Robert Downey Jr. a Halálos iramban 11-ben?

Charlize Theron, Helen Mirren, Jason Momoa és még hosszan sorolhatnák a sztárokat, akikkel az elmúlt években folyamatosan bővült a Halálos iramban franchise.

Idén májusban érkezik a filmszéria utolsó előtti része, a Variety magazin a Halálos iramban 10 csütörtök esti premierjén pedig arról kérdezte Vin Dieselt, hogy van-e további kiszemeltje, akivel bővitené a családot. Diesel szinte gondolkodás nélkül vágta rá Robert Downey Jr.. nevét, azt viszont már árulta el, hogy milyen szerepet is szánna a Marvel sztárjának.

“Anélkül, hogy túl sokat elárulnék arról, mi történik a jövőben, van egy karakter, aki Dom teljes ellentéte, aki a mesterséges intelligenciát és a vezető nélküli autókat népszerűsíti. Van valaki, aki hisz abban, hogy ez a jövő, és ez szöges ellentétben áll a Toretto mentalitással” - mondta Diesel.

Amikor azonban arról faggatták, hogy felajánlotta-e már Downey Jr-nak a szerepet, Diesel csupán ‘morgott’, majd humorosan csak annyit válaszolt: “Hogy merészeled ezt a kérdést feltenni nekem ennyi ember előtt? Van büszkeségem és van méltóságom!”

Michelle Rodriguez viszont egyáltalán nem fogta vissza magát, amikor szintén felmerült ez a kérdés: “Ki az a srác ezekből a csodálatos 'Jason Bourne' filmekből? Matt Damon! K*@!ára Matt Damont akarom” - jegyezte meg a színésznő.

A Halálos iramban tizedik részére viszont már nem kell sokáig várnunk, hiszen a film májusban érkezik a hazai mozikba.

akció | kaland | krimi | misztikus | thriller

SkyShowtime (2023.12.23.)

Számos küldetés után és minden nehézség ellenére Dom Torettónak és családjának sikerült túljárnia az összes eddigi ellenfele eszén, kijátszani minden nehézséget és... több»