Robert Downey Jr. (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) Rob Lowe "Literally!" podcastjában reflektált a Tony Stark/Vasember szerepével elért Marvel-karrierjére.

A színész elmondta, hogy úgy érezte, hogy az MCU-ban nyújtott színészi teljesítményét, ami szerinte az egyik legjobb a pályafutásában, nem méltatták elég figyelemmel: "a műfaj miatt egy kicsit észrevétlen maradt" - fogalmazott Downey Jr..

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige kijelentette, hogy Downey Jr. nem fog visszatérni az MCU-ba, megőrizve Stark érzelmes búcsúját. A pletykák ellenére Downey Jr. nem erősítette meg a visszatérést, és humorosan reagált Lowe felvetésére, miszerint magas honoráriumot kérne a visszatérésért.

Downey Jr. a közelmúltban az Oppenheimer című filmben nyújtott alakításával aratott sikert, a napokban Golden Globe-ot nyert a legjobb férfi mellékszereplő kategóriájában. A film jeleneg 

77 Oppenheimer  (2023)

dráma | életrajzi | történelmi

SkyShowtime (2024.03.21.)

A második világháború egyik legborzalmasabb hozadéka az atombomba feltalálása, amelynek első és egyben utolsó bevetése sokkolta a világot. J. Robert Oppenheimer nevéhez... több»