Robert Pattinson: Ha bukik a Batman, akkor jöhet a pornózás

Javában zajlanak Matt Reeves filmjének, a The Batman előkészületei, amelyben Robert Pattinson kapta a címszerepet. A fiatal színészt jó ideje nem láthattuk ekkora volumenű produkcióban, így talán nincs is semmi meglepő abban, ha Pattinson nem kis nyomást érez jelenleg magán.

Lássuk be, Christian Bale és Ben Affleck is igencsak magasra helyezte a lécet Bruce Wayne karakterét illetően, a rajongók számára a két színész neve mostanra teljesen összeforrt a karakterrel, ezt pedig Pattinsonnak valóban nehéz lesz majd felülmúlnia.

A The Guardiannek adott friss interjújában ugyan megjegyezte, hogy ma már kevésbé tart a közönség kritikájától, hiszen önmagával szemben sokkal szigorúbb elvárásokat támaszt, mint bárki más, arra a kérdésre viszont, hogy mihez kezd, ha a Batman megbukik, egy igencsak frappáns választ adott a színész.

„Pornózni kezdek. De művészi házi pornóra gondolok.”

Tény, hogy az utóbbi években nagyon kevés DC szuperhősfilm vált igazán közönség kedvencé, ettől függetlenül már csak a szereposztásokat elnézve egy igazán erős produkciónak ígérkezik a Matt Reeves rendezése, amelyre 2021. június 25-ig kell várniuk a rajongóknak.